Hanna

Hanna 1

Certifikater

Baggrund og Uddannelser

Hanna er uddannet ICI coach, neurocoach, stresscoach og mentaltræner. Hanna har mange års erfaring med coaching samt håndtering og forebyggelse af stress. Ligeledes har hun 10 års erfaring med rekruttering, karriererådgivning samt kulturen på det danske arbejdsmarked. Hun har specialiseret sig indenfor professionel stresshåndtering (arbejdsrelateret såvel som ikke arbejdsreleteret stress).

Hanna har et særligt fokus på at identificere og afhjælpe stress hos den enkelte, samt hjælpe med at tackle stressårsagen og genvinde fysisk og mentalt overskud.

Hanna kombinere professionel coaching med mentaltræning, så du hurtigt vil mærke en positiv og mental forandring. Du vil typisk hurtigt kunne mærke effekten på din hverdag, hvor du vil få overskud til lidt ekstra, mærk glæden og få et velfungerende liv i harmoni og balance – med dine egne værdier i fokus.

Motivationen for Hannas arbejde ligger tilbage fra en periode, hvor Hanna selv var hårdt ramt af stress og måtte trække i håndbremsen. Et meget travlt job, nybagt mor og dødfald i familien, gjorde til sidst at hun bukkede under med et brag. Aldrig har hun følt sig så “svag og skamfuld” (Hannas egne ord). Med hjælp fra en professionel coach fandt Hanna ud af, at hun faktisk var stærkere end nogensinde. Ligeledes blev hun bekendt med den gave det er at kroppen selv kan sige fra, når vi nu ikke selv har så nemt ved det.

Hun ved hvad det vil sige at mærke stress på egen krop. Dog blev hun også nysgerrig efter mere viden omkring, hvad der egentlig sker i hjernen og hvilken påvirkning stress har og kan have på kroppen. Hun tog derfor et målrettet valg og har de sidste år arbejdet med professionel stresshåndtering.

Meningen er at vi skal have det godt og have mentalt overskud – også i en til tider travl hverdag. Sådan vil vi kunne stå på mål for de udfordringer vi møder undervejs i vores liv.

Der skal være balance i vores mentale sundhed!