Baggrund og Uddannelser

Thomas er uddannet instruktør i førstehjælp, instruktør i psykisk førstehjælp og instruktør i brand og redning. Desuden har han en baggrund som brandmand, sikkerhedsvagt samt brand og sikkerhedsansvarlig, og en uddannelse som tømrer hvor han har arbejdet med syn og skøn, vurderinger, og som energivejleder. Thomas er derfor specialist i godkendelse af flugtveje, i at servicere brandslukkere og brandskabe, hjertestartere og tæpper samt i alle montage opgaver. Ydermere har han også den voksenpædagogiske grunduddannelse og uddanner selv, samt er mentor for egne instruktører.

Thomas har bred erfaring inden for rigtig mange af de ydelser TL Group tilbyder, både arbejdsmæssigt og personligt og har et særligt fokus på det stigende behov for uddannelse på førstehjælpsområdet. Thomas har en søn, som har været syg af kræft og i den sammenhæng var mødet med modløshed og manglende kompetencer hos mennesker, både indenfor de fysiske og psykiske problematikker så store, at det har været hans motivation lige siden.
Thomas’ primære rolle i TL Group er networking med kunderne, teamleder for uddannelse samt instruktør og montør opgaver.

Thomas siger: “For mig betyder førstehjælp rigtig meget. Det er vigtigt at tage et ansvar og hjælpe mennesker i nød, uanset om dette måtte være akut, fysisk eller psykisk. Førstehjælp kan betyde forskellen mellem liv og død samt livskvalitet. Jeg ønsker at give mennesker troen på og styrken til at turde gøre en forskel i en krævende situation. Jeg har selv været i en situation hvor jeg havde brug for psykisk førstehjælp og derfor vil jeg gerne hjælpe andre der står i samme situation.”