Vores vision er at gøre en forskel indenfor særligt sikkerhed og sundhed for dermed at gøre det mere trygt at være til i Danmark.
Vi forsøger at gøre vores kurser og foredrag så tilgængelige som muligt ved at være landsdækkende og fleksible i vores løsninger. Her sikrer vi også et stærkt og fagligt videns grundlag ved at bruge vores brede vifte af dygtige, erfarne og professionelle fageksperter. Vi ser gerne, at alle kunder øger deres viden og kompetencer i samarbejde med TL Group, for at vi sammen står stærkere efterfølgende i vores stræben efter et sundere og mere sikkert Danmark.

TL Groups team af fageksperter spænder bredt både i alder, erfaringer og kompetencer, og vi sætter derfor en ære i at kunne tilbyde en nuanceret og individuel løsning på netop din forespørgsel. I hver løsning vil der være en primær tovholder og kontaktperson, der sikrer en professionel, helhedsorienteret og holistisk tilgang med opbakning fra en bred vifte af kollegaer indenfor et af vores kerneområder.
Teamet består af blandt andet: Brandmænd, sikkerhedsvagter, skadeservicemedarbejdere og montører. Du finder også læger, sygeplejesker, sundhedsplejesker, jordmødre, SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere på teamet. Psykologer, psykoterapeuter og mentorer, personlige trænere, kostvejledere og livsstilscoaches er en del af TL Groups stab. Kiropraktorer, fysioterapeuter, massører og akupunktører, socialrådgivere og erhvervskonsulenter samt instruktører og foredragsholdere er også at finde ved TL Group. Kort sagt – vi har en fagekspert inden for alle tænkelige områder.

Velkommen til TL Group!

funny
thomas

Historien Bag

TL Group er stiftet på baggrund af et ønske om at gøre en forskel. Mange af TL Groups egne har selv tidligere haft erfaring med både stress, depression og andre livsstilssygdomme, enten på egen krop eller i eget netværk og de har mærket, hvor invaliderende disse lidelser kan være. Derfor er vi også stærkt motiverede af både det proaktive såvel som det reaktive arbejde og brænder for at sikre andre imod lignende situationer eller at disse situationer navigeres sikkert, så der kan vendes tilbage til et mere normalt og kvalitetsfyldt liv efterfølgende.

Vi står altid klar til at række en hånd ud!

TL Group Støtter

TL Group støtter kampen mod cancer. Cancer kan være en invaliderende kamp for livet, som ikke blot går ud over de der rammes af sygdommen, men også de pårørende fra familie og det nære netværk. TL Groups vision er at redde liv og øge den generelle livskvalitet i Danmark, og derfor støtter TL Group formålet udover de personlige donationer fra teamet som en målrettet indsats.

Familier med kræftramte børn

Familie med kraeftramte boern


Hvert år får ca. 160 børn under 14 år i Danmark konstateret kræft. Det betyder store omvæltninger for de familier der rammes. Der er ikke altid overskud og mulighed for at gøre de ting, familier normalt gør, f.eks. gå en tur i biografen, i Zoo eller tage ud at rejse.

Familierne er isolerede fra omverdenen i lange perioder pga. de syge børns meget svækkede immunforsvar. Alle disse familier har brug for bare en gang imellem at gøre og lave ting, der er en selvfølge for mange andre børn og familier. Derfor forsøger vi at hjælpe de mange, der har brug for nogle lyspunkter, rådgivning og støtte i en opslidende tid, hvor lykken ikke tilsmiler dem.

Her kan du støtte FMKB:  https://fmkb.dk/

BrandFolkenes Cancerforening

Brand cancer

TL Group er glade for at støtte BrandFolkenes Cancerforening BFC, i arbejdet for at sikre brandfolks helbred. Alle undersøgelser viser, at brandfolk har en markant højere risiko for at få visse kræftformer end resten af befolkningen.

Røg, sod, benzen, formaldehyd og dieselos er nogle af elementerne i den cocktail brandfolk bliver udsat for. Bl.a. rammes mandlige brandfolk af prostatakræft og kvindelige brandfolk af brystkræft. ”Derfor bør Danmark gå i Canadas, USA’s og Australiens fodspor og anerkende 14 kræftformer som erhvervssygdomme” siger BFC formand Tommy Bækgaard Kjær.

TL Group opfordrer til at blive støttemedlem og dermed være med til at redde dem, der redder andre, det koster kun 35 kroner, men det betyder alverden for brandfolk.

Her kan du støtte BFC:  http://www.brandcancer.dk/bliv-medlem/