Varmt arbejde

Vi afholder kursus i varmt arbejde over hele landet  eller i dit eget firma.

Hvert år opstår der brande ved tagdækning, svejsning, skæring, vinkelslibning, lodning, tørring, opvarmning, ukrudtsbrænding og andre former for varmt arbejde. Det vil sige arbejde med værktøj, der frembringer flammer, gnister eller kraftig opvarmning. Disse brande burde ikke forekomme, for med omtanke og den rette viden er det muligt at gøre varmt arbejde til brandsikkert arbejde. På dette kursus lærer du derfor at planlægge og udføre varmt arbejde forsvarligt.

Når du har bestået den afsluttende test, modtager du et uddannelsesbevis. Derudover udstedes et ‘Varmt arbejde’ certifikat, som gælder i 5 år i hele Norden. Certifikatet er gyldigt i Danmark, Sverige, Norge og Finland, hvor certifikatet er påkrævet for at udføre varmt arbejde. Kurset følger ligeledes CFPA Europe’s uddannelsesprogram og CFPA Guideline nr. 12.

 

TL Group afholder tre forskellige typer kurser inden for varmt arbejde. Udover kurset i brandforanstaltninger ved gnistproducerende værktøj ukrudtsbrænding tilbydes også et kursus i brandforanstaltninger ved tagdækkerarbejde. 

Pris
0 DKK100 DKK
Har du spørgsmål? Skriv til og på INFO@TL-GROUP.DK
Sikker
betaling