Batteriet er vedligeholdelsesfrit og kan afgive 200 stød. Batteriet er ikke genopladeligt. Stærke Lithium batterier sørger for en lang holdbarhed. Artikelnummer: M5070A.

Holdbarhed af HS1/FRx-batteriet

HS1/FRx-batteriet er mærket med “install-by” dato med mindst 5 år fra produktionsdato. Dette betyder at batteriet skal tilsluttes hjertestarteren før denne dato er nået. Derefter kan man ikke længere tilslutte batteriet. Batteriet har typisk 4 års standby levetid, når batteriet er installeret før “install-by” datoen. Vær opmærksom på at denne levetid bliver påvirket af mange faktorer så som foreksempel temperatur, tænd/sluk.

Udskiftning af batterier i HS1/FRx hjertestarteren

Når batteriet i din Philips Heartstart hjertestarter er ved at være tømt, begynder hjertestarteren at give en akustisk signal og den blå “i”-knap begynder at blinke. Tryk på “i”-knappen for mere information. Hjertetarteren vil give instruktioner og fortælle omkring status af hjertestarteren. Den vil i dette tilfælde fortælle at batteriet skal udskiftes.

Når dette signal begynder, er der dog stadig nok strøm til at give stød i en nødsituation. Men det anbefales at man påbegynder udskiftning af batteriet.

Passer til følgende hjertestartere:

  • Philips Heartstart HS1
  • Philips Heartstart FRx

Philips Heartstart batteri til HS1 og FRx hjertestarter

1.535,00 DKK 1.228,00 DKK (Pris ekskl. moms)

Philips Heartstart batteri til HS1 og FRx hjertestarter

1.535,00 DKK 1.228,00 DKK (Pris ekskl. moms)