Til børn op til 8 år og personer som vejer mindre end 25kg, bruger man normalt børneelektroder. Men Philips har udviklet en speciel børnenøgle til deres Heartstart FR3 hjertestarter ligesom til deres FRx hjertestarter. Børnenøglen sættes i hjertestarteren og virker sammen med voksenelektroder på børnepatienter. Når børnenøglen er tilsluttet hjertestarteren, begynder den automatisk med den pædiatriske protocol for HLR på børn og stødvolumen reduceres.

Holdbarhed af FR3 børnenøgle

Børnenøglen til FR3 har ingen holdbarhedsdato og kan altid tilsluttes hjertestarteren. Børnenøglen opbevares sammen med hjertestarteren og hvis den har været i brug, opbevares den igen sammen med hjertestarteren i skabet eller tasken. Da børnenøglen bruges sammen med voksenelektroder er det dog vigtigt at holde øje med holdbarheden af voksenelektroderne. Disse bør ikke bruges efter deres udløbsdato. Elektroderne holder ca. 2 år. Sørg altid for at have elektroder, der endnu ikke er udløbet, og børnenøglen sammen med hjertestarteren, så den er klar til brug.

Egenskaber og anvendelse af børnenøglen

Egenskaber:

  • Genbrugelig 
  • Har ingen holdbarhedsdato
  • Kan opbevares i et særligt nøglerum i hjertestartertasken


Til brug på børn:

Til Philips FR3 hjertestarteren findes der ingen børneelektroder. Til patienter under 8 år eller en vægt under 25kg bruger man børnenøglen sammen med voksenelektroder. På børn placeres én elektrode på ryggen og én på brystet af patienten. 

Philips Heartstart FR3 børnenøgle til børn og babyer

1.185,00 DKK 948,00 DKK (Pris ekskl. moms)

Philips Heartstart FR3 børnenøgle til børn og babyer

1.185,00 DKK 948,00 DKK (Pris ekskl. moms)