Dette Physio Control sæt består af en charge-pak og 2 quick-pak. Charge-pak og quick-pack sælges ikke separat og skal altid udskiftes samtidigt. Elektroderne er til brug til voksne patienter og kommer som pre-connect. De betyder at elektroderne tilsluttes hjertestarteren forud, så de altid er klar i en nødsituation. Placeringen af elektroderne kan ses på emballagen af elektroderne og på selve elektroderne.

Charge-pak batteri

Charge-pak er et opladningsstik, der lader det interne batteri i hjertestarteren op. Når det interne batteri er ladet op, kan hjertestarteren tildele 30 stød på 360 joules. Når Charge-pak (opladningsstikket) er sat i hjertestarteren skal det blive siddende. Først når hjertestarteren har været i brug eller når elektroderne er udløbet, skifter man Charge-pak.

Quick-pak elektroder

Quick-pak er et sæt voksenelektroder. Hvis hjertestarteren har været i brug eller hvis elektroderne er udløbet, bør man udskifte elektroderne med dette nye sæt. Hold godt øje med holdbarhedsdatoen på elektroderne. Elektroderne kan holde i ca. 2 år. Efter udløbsdatoen bør elektroderne ikke længere bruges. Elektroder indeholder en ledende gel, der kan tørre ud over tid. Du kan finde holdbarhedsdatoen på forsiden af Quick-pak elektroderne.

Egenskaber og anvendelse af elektroderne

Egenskaber:

  • Pre-connect
  • Selvklæbende
  • Latexfri
  • ca. 2 år holdbar
  • Opbevares på en temperatur mellem 15°C og 35°C*
    *Max. 7 dage på op/ned til -40°C/70°C før særlig nedsat levetid af elektroderne.

Passer til følgende hjertestartere:

  • Physio-Control Lifepak CR Plus
  • Physio-Control Lifepak Express

Placering af elektroderne:

Physio-Control Lifepak CR Plus batteri og 2xelektrodesæt

1.530,00 DKK 1.224,00 DKK (Pris ekskl. moms)

Physio-Control Lifepak CR Plus batteri og 2xelektrodesæt

1.530,00 DKK 1.224,00 DKK (Pris ekskl. moms)