owerheart G5 CPRD elektrodesættet er egnet til voksne. Disse defibrilleringselektroder kan tilsluttes på forhånd og giver HLR-feedback gennem CPRD-modulet. Placeringen af ​​elektroderne er angivet på både emballagen og selve elektroderne.

Består af 2 løse pads med et mellemliggende modul, der placeres på brystkassen og derved sikrer, at førstehjælperen får feedback og vejledning under genoplivningen.

Brug af CPRD sensoren

Redningsmanden, der gerne vil have HLR-feedback under redningen, kan bruge disse elektroder. Elektrodesættet består af to puder med et separat modul imellem. Dette er CPRD-sensoren. Dette modul er omtrent på størrelse med en håndflade og bør placeres på midten af brystet under håndplaceringen, før der gives brystkompressioner. Det skridsikre ydre på og formen af modulet overfører redderens kompressioner til patientens hjerte. CPRD-sensoren måler dybden og hastigheden af ​​brystkompressioner. AED’en bruger disse oplysninger til at angive den korrekte hastighed og dybde af kompressioner under HLR.

* Brug af CPRD-sensoren er valgfri. Før brug kan den placeres på en overflade ved siden af ​​patienten. Forsøg IKKE at afbryde sensoren fra kablet.

G5 elektroder uden HLR-feedback kan findes her: Cardiac Science Powerheart G5 Elektroder

Holdbarhed af elektroderne

Elektroder har en udløbsdato på grund af den ledende gel, der kan tørre ud. Elektroder må ikke bruges efter udløbsdatoen. Sørg derfor altid for at have tilsluttet et uåbnet sæt elektroder, der endnu ikke er udløbet. Powerheart G5 elektroderne har en holdbarhed på ca. 2 år. Udløbsdatoen kan findes på et klistermærke, som er klæbet bag på emballagen.

Egenskaber og anvendelse af elektroderne

Egenskaber:

  • Forudforbundet
  • Selvklæbende
  • Polariserede
  • Pacemakerregistrering
  • ca. 2 års holdbarhed
  • Opbevares ved en temperatur mellem 0° og 50° grader
  • Elektrodekabellængde: 130 cm

Til brug med: Cardiac Science G5

Powerheart G5 CPRD elektrodesættet

1.685,00 DKK 1.348,00 DKK (Pris ekskl. moms)

Powerheart G5 CPRD elektrodesættet

1.685,00 DKK 1.348,00 DKK (Pris ekskl. moms)