TL group er formidler af aftalen.

Din aftalepart er:

Virksomhedsnavn: Invest in life v/ Hanna Knold Nielsen
Cvr.nr: 27715648
E-mailadresse: invest@inlife.nu

Stresscoaching incl mentaltræning af 1,5 times varighed

1,5 times coaching inkl. mentaltræning

Vi tilbyder Professionel stresscoaching som henvender sig til dig, der mærker stress i din hverdag, er sygemeldt med stress, eller til dig der tidligere har haft stress inde på livet.

Mentaltræning øger din mentale styrke – du kan simpelthen spille sig selv mentalt stærk – sådan så du kan stå på mål for den virkelighed du møder!

Når du vælger Stresscoaching inkl. mentaltræning, vil du få muligheden for at arbejde meget konkret med din stress, mellem vores coachinger – det er derfor et yderst effektivt værktøj til at bekæmpe stress og stresssymptomer.

Mentaltræning styrker de sociale kompetencer og reducerer stress. Træningen har en direkte påvirkning på din mentale tilstand. Forskningen viser, at hvis du dagligt træner mentaltræning, over en længere periode, forandres hjernen og dermed vores adfærd. Du vil formentlig hurtigt mærke en mental ændring, og derved også en styrket mental robusthed.

Det er en anerkendt træningsform, der påvirker hjernens neurale struktur. Når du mentaltræner udnytter du hjernen potentialer, samt opnår højere grad af bevidsthed – hvilken tanker der styrer dig. Hvornår du har det godt, og mærker at du er i en god balance, og hvornår du føler dig under pres og i ubalance.

Når du mentaltræner, er du i ændret bevidsthedstilstand – din hjerne er derfor helt afslappet og modtagelig. Du vil opleve, at du giver dig selv indadvendt opmærksomhed, og det vil føles yderst behageligt og afslappet. Dit kreative og konstruktive sind vil være modtageligt, og du vil befinde dig i en yderst rar og behagelig tilstand.

Mentaltræning er yderst effektiv når vi snakker om stress og stresssymptomer.

 

Stresscoaching incl mentaltræning af 1,5 times varighed

Ring for pris: 51 71 91 89

Stresscoaching incl mentaltræning af 1,5 times varighed

Ring for pris: 51 71 91 89