TL group er formidler af aftalen.

Din aftalepart er:

Virksomhedsnavn: Invest in life v/ Hanna Knold Nielsen
Cvr.nr: 27715648
E-mailadresse: invest@inlife.nu

Stresscoaching af 1 times varighed

Føler du dig stresset i din hverdag og mærker du symptomer på stress (ubalance) fysisk og/eller psykisk, går det ud over evnen til at være den, du gerne vil være – hvad end det er på jobbet, hjemme eller socialt? Er det blevet svært at finde glæden og er der langt mellem du mærker din indre ro? Oplever du tendensen til, at du løber stærkere og stærkere (fysisk og/eller mentalt), men får mindre og mindre for hånden?

Jeg tilbyder professionel stresscoaching som henvender sig til dig, der mærker stress i din hverdag, er sygemeldt med stress eller til dig der tidligere har haft stress inde på livet.

Et stresscoaching forløb vil støtte dig i den forandringsproces du befinder dig i samt guide og vejlede dig undervejs. I første omgang vil fokus være på at lokalisere den stress du kan mærke inde i kroppen, du vil derfor meget hurtigt kunne mærke en stor forandring.

Derefter vil vi sammen arbejde os ud af din stress med udgangspunkt i dine egne ressourcer. Du vil komme til at arbejde med konkrete og effektive værktøjer, både i coaching sektionen og hjemme dagene imellem vi mødes.

På den måde lærer du at håndtere din egen stress i hverdagen, og finde tilbage til den du var inden stressen fik overtaget. Du vil samtidig blive præsenteret for mentaltræning samt mærke på egen krop, hvordan roen helt automatisk sænkes og dit syn bliver mere klart – vi kommer hele vejen rundt!

Få konkrete udviklingsværktøjer, til at komme ud af din stress!

Stresscoaching er en effektiv vej ud af din stress nu og på sigt. Du vil være i stand til, at være opmærksom på de signaler og symptomer din krop udsender, når den er mentalt på overarbejde. Du vil derfor mestre at stoppe op i tide.

Stresscoaching af 1 times varighed

Ring for pris: 51 71 91 89

Stresscoaching af 1 times varighed

Ring for pris: 51 71 91 89